Ofertă specială de toamnă: cadou Autoboca la inchirieri cu rezervări online de minim 150 si 300 de euro

oferta speciala combustibil cadou

În ultima lună de toamnă, Autoboca îţi oferă combustibil cadou la inchirieri cu rezervări online de minim 150 si 300 de euro

Dacă apelaţi la serviciile de închirieri maşini de la noi în ultima lună a toamnei, o să primiţi şi un mic cadou: combustibil pentru călătoriile pe care urmează să le faceţi. Autoboca vă oferă acces la maşini bune şi acum, dacă inchiriati online de minim 150 de euro, primiţi de la noi jumătate de rezervor de combustibil cadou. Mai mult decât atât, dacă inchiriati online de minim 300 de euro vă oferim cadou un rezervor plin de combustibil. Sună bine, nu-i aşa? Vrem să călătoriţi cu plăcere pe străzile din România şi să vă bucuraţi de tot ceea ce vizitaţi! Pe lângă maşini de bun venit şi servicii extra exclusiviste, Autoboca vă oferă acum şi cadou combustibil.

Pe lângă preţurile mici la inchirierile online cu plata integrală sau parţială din această perioadă la Autoboca, vă oferim cadou combustibil. Profitaţi de această ocazie pentru a porni la drum cu o maşină de bun venit!