Istoric companie AutoBoca

În rândurile următoare vă invităm să descoperiţi istoria companiei AutoBoca Rent-a-Car. De la primii paşi făcuţi în anul 2008, până la nivelul atins în 2018, am reuşit să ajutăm clienţii să se bucure de servicii profesioniste de închirieri maşini.

De-a lungul anilor, am trecut peste provocări şi am reuşit să le oferim tuturor clienţilor acces la autoturisme de calitate. Deoarece am împlinit 10 ani de activitate în piaţa rent-a-car şi leasing operaţional, ne-am gândit să vă prezentăm un scurt istoric al companiei. În acest mod, o să ne cunoaşteţi şi mai bine şi o să accesaţi încrezători peste măsură serviciile noastre.

Istoric companie Autoboca


2008 - Înfiinţare Autoboca în Rădăuţi

Înfiinţarea firmei a fost determinată de dorinţa noastră de a oferi clienţilor un serviciu de închiriere auto de încredere și de calitate. Drumul nostru a început în oraşul Rădăuţi, unde am oferit servicii de rent tuturor celor care au avut nevoie de maşini bune. Deoarece suntem o companie 100% cu capital românesc, am dezvoltat un serviciu profesionist pe care clienţii să-l folosească fără probleme. În flota iniţială, am avut doar 5 maşini.

În Rădăuţi respectul pentru calitate contează şi noi am reuşit să câştigăm încrederea celor care au închiriat maşini. De asemenea, la început, primii clienţi (prieteni şi diverse cunoştinţe) au fost atât de mulţumiţi de serviciile primite încât ne-au recomandat şi altora. Folosind feedback-ul de la clienţi, am dezvoltat cu atenţie serviciul, care a reuşit să atragă atenţia comunităţii locale.

2009 - Agenţia Suceava

Primul pas în dorinţa AutoBoca de a se extinde la nivel regional a fost făcut odată cu deschiderea sediului din Suceava. Aici, am avut o flotă iniţială de 5 maşini din clasa premium, cu modele precum Audi TT sau Mercedes Benz ML. Deoarece am reuşit să le oferim clienţilor servicii rent a car de calitate, am extins flota adăugând şi Dacia Logan. Datorită seriozităţii şi pasiunii noastre pentru servicii profesioniste, am reuşit să atragem o nouă clientelă. Succesul activităţii din Suceava ne-a impulsionat să continuăm procesul de extindere în zona Moldovei.

2010 - 5 angajaţi + 3 colaboratori în Botoşani, Vatra-Dornei şi Bacău

Echipa de 5 angajaţi a firmei a reuşit să ofere servicii de închirieri maşini la standarde înalte clienţilor din Rădăuţi şi Suceava. Deoarece cererea se extindea şi în alte oraşe din Moldova, am dezvoltat un sistem de colaborare în Botoşani, Vatra-Dornei şi Bacău.

2011 - Agenţia Bacău

Deschiderea agenţiei din Bacău, la doar 100 de metri de aeroportul internaţional „George Enescu” a reprezentat un pas important în dorinţa noastră de a oferi clienţilor din acest oraş acces stabil la servicii rent serioase. De asemenea, am dezvoltat şi un sistem de colaborare în Oneşti şi Comăneşti. În acest mod am vrut să ne asigurăm că oamenii din judeţul Bacău pot accesa mai uşor serviciile noastre.

2012 - Agenţia Iaşi + Agenţia Bucureşti Băneasa

Procesul de extindere a continuat şi în anul 2012, odată cu deschiderea agenţiei Iaşi dar şi a celei din Bucureşti Băneasa. Sediul agenţiei din Iaşi era şi încă este în centrul vechi al oraşului, la doar 10 minute de mers pe jos de primărie. Agenţia Bucureşti a reprezentat o premieră pentru noi, deoarece am extins serviciile AutoBoca şi în capitala României.

2013 - Agenţia Otopeni aeroport; Divizia Leasing Operaţional

Datorită succesului înregistrat de agenţia Băneasa, am deschis şi un birou în aeroportul Henri Coandă (Otopeni), pe culoarul de legătură dintre Terminalul Plecări şi Terminalul Sosiri. Ulterior am dezvoltat un birou propriu în arealul aeroportului, pentru a le oferi clienţilor şi un loc de respiro după un zbor lung alături de o sticlă de apă oferită gratuit, foarte apreciată mai ales în sezonul de vară.Din noul punct de lucru Otopeni, clienţii pot ridica şi inspecta autoturismul în linişte şi fără stres. 

Anul 2013 a însemnat şi dezvoltarea Diviziei de Leasing Operaţional. La cererea clienţilor, am dezvoltat şi servicii de închirieri pe termen mediu şi lung. Pachetul 3SLease şi ofertele de leasing operaţional vin cu numeroase avantaje pentru firme.

2014 - Sediu nou administrativ la Băneasa

Deschiderea noului sediu administrativ din Băneasa a coincis cu extinderea departamentului contabil şi a celui de marketing și consolidarea celui managerial de vânzări. 

2015 - Transilvania: Cluj-Napoca şi Târgu Mureş

Bun venit în Transilvania. Deschiderea biroului din Cluj-Napoca, aproape de aeroportul internaţional „Avram Iancu” cu o flotă ce include aproximativ 15 autoturisme, a fost bine primit de clienţii dornici de servicii profesioniste. De asemenea, am dezvoltat şi servicii de închirieri maşini pe termen mediu şi lung. În a doua parte a anului, am deschis şi sediul din Târgu Mureş, tot aproape de aeroport.

2016 - 250+ maşini în flotă

Flota AutoBoca a numărat peste 250 de autoturisme. Pentru a acomoda diverse necesităţi de transport, am inclus în flota microbuze, maşini mici, standard, compact şi SUV. Fiecare client a reuşit să găsească în flota autoturismul potrivit drumului pe care urma să-l facă.

Specialiştii Autoboca întreprind analize atente cu privire la maşinile care urmează să fie adăugate în flotă. Dorim să adăugăm în flota modele care să fie închiriate cu drag de clienţi. Anul 2016 a fost elocvent în acest sens, deoarece clienţii au putut explora România la volanul unor mașini alese dintr-o gamă diversificată. Detalii suplimentare aici

2017 - Flota nouă de automate şi 150.000+ utilizatori autoboca.ro

Anul 2017 a reprezentat o premieră pentru site-ul www.autoboca.ro deoarece a fost vizitat de 150.000 de utilizatori. Aceştia au vizitat paginile site-ului + blog şi au reuşit să descopere lucruri interesante despre autoturismele noastre dar şi despre România. Mereu am pus accent pe descoperirea spiritului autentic românesc, motiv pentru care avem o categorie specială în blogul nostru intitulată Descoperă România. Aici o să găsiţi mereu articole interesante şi poze superbe cu diverse obiective turistice.

Mai mult decât atât, în vara anului 2017 am adus în flota autoturisme cu transmisie automată. Clienţii au închiriat cu deosebită plăcere VW Polo automat, o maşină care surprinde prin flexibilitatea sa. Mulţi clienţi au descoperit marile oraşe româneşti la volanul unei maşini sigure şi confortabile, închiriate de la noi.

2018 - 10 ani de la înfiinţare!

- 96% din clienţii noştri ne recomandă

- 7000+ de utilizatori Facebook

Un deceniu de servicii rent-a-car profesioniste, în peste 13 locaţii din România. În aceşti ani am dezvoltat un serviciu apreciat şi utilizat cu încredere. Din acest motiv, 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă prietenilor, familiei si cunoștințelor. Suntem recunoscători pentru fiecare recomandare. Depunem efort considerabil în fiecare zi pentru a păstra nivelul de calitate ridicat. Pagină testimoniale

Autoboca este implicată, de câțiva ani, în mai multe proiecte de susținere a diverse cauze: finanțare construcții de case sociale, donații anuale către un număr semnificativ de biserici/instituții religioase și campanii CSR pentru diferite ONG-uri (ex. ONG ADEE - finanțare terapie pentru copii cu autism) ADEE sau AutoBoca blog

Ne bucurăm că în decursul acestor 10 ani avem o familie digitală pe Facebook . Peste 7000 de utilizatori ne urmăresc postările şi noi încercăm să le răsplătim loialitatea cu articole interesante, clipuri video captivante (detalii) şi ştiri fascinante blog . De asemenea, folosim platforma Facebook pentru a comunica cu clienţii.

Autoboca_medalie_10_ani_final.jpg