Noi suntem echipa Autoboca. Încântaţi de cunoştinţă!

Echipa Autoboca

Chiar suntem o echipă, în adevăratul sens al cuvântului. Ne place să lucrăm împreună şi să ne facem planuri mari la care să punem cu toţii umărul ca să le împlinim. Suntem exact ca o familie mare. Aşa, ca românii.

 

Ca să-ţi faci o idee despre cum suntem noi în realitate, adică oameni calzi şi joviali, ne-am gândit să ne prezentăm cât mai neaoş: fiecare dintre noi a scris câteva vorbe despre el, aşa cum a simţit.

​Constantin Boca

Constantin Boca

Founder & CEO

Încă de când eram copil: mi-am dorit o familie unită, pentru că adeseori mi-a lipsit căldura şi armonia pe care doar într-o familie adevărata le poţi găsi.

Având experiența diverselor lipsuri și neajunsuri, am dezvoltat o maturitate pronunțată și am știut dintotdeauna ce îmi doresc: să acopăr acele lipsuri. Dar nu doar pentru mine și familia mea, ci și pentru alți oameni care se află în situații similare aceleia în care am fost eu.

Cu această voință puternică am intrat, așadar, în vâltoarea vieții, la care s-a adăugat un mare simț de răspundere și încrederea că prin muncă cinstită, prin seriozitate și pasiune pentru ceea ce faci, poți să reușești.

Fiind un vizionar nativ, mi-am alimentat constant aceste convingeri, iar spiritul antreprenorial m-a determinat mereu să mă autodepășesc.Însă toate acestea nu au fost de ajuns: viața m-a învățat că lipsa anumitor cunoștinte poate fi deseori critică și că doar un bun autodidact poate compensa un deficit de informații.

Am dobândit abilitatea de a relaționa cu oamenii fără, chiar, să urmăresc asta. Am știut dintotdeauna că pe cei din jur trebuie să îi tratez așa cum îmi doresc eu sa fiu tratat, iar asta mi-a dovedit că respectul naște, la rândul lui, respect.

Am reușit, în timp, să adun lângă mine oameni cu un caracter frumos, care împărtășeau aceleași principii de viață, să-i învăț să creadă în ei, să-i ajut să crească și le dau responsabilități, pentru ca mai apoi să am bucuria de a-i vedea niște profesioniști.

Acum: sunt mândru că am alături de mine oameni adevăraţi, cu un caracter frumos, cu multă grijă faţă de clienţii şi partenerii noştri şi cu dorinţa deplină de a face o diferență! Noi, împreună, suntem familia Autoboca.

Suntem aici: pentru că iubim ceea ce facem, dar şi mai mult, pentru că vrem să le dăruim celor care ne trec pragul mai mult decât soluţii de mobilitate.

E-mail: costi.boca@autoboca.ro

Alina Boca

Alina Boca

Manager Resurse Umane

Încă de când eram mică: mi-au plăcut oamenii. Oamenii şi cuvintele. Cu acestea două obişnuiam să-mi creez şi recreez universul în mod constant. Era uşor pe atunci: cuvintele ziceau „hai să ne jucăm de-a reginele!” şi nici nu închideam bine ochii că deja cortul nostru, format dintr-o pătură aruncată pe 6 scaune frumos aliniate, devenea în mod fermecător cel mai grandios palat din împărăţie.

Credeam mult în: ideile mele şi-n puterea lor de a-i atrage şi pe ceilalţi în universul meu, pentru că vorbeam aceeaşi limbă, a copilăriei.

Când am crescut: am observat că oamenii deveneau tot mai reticenţi. Deşi îmi înălţasem castelul tot mai sus, punând la temelie cele mai măreţe visuri, oamenii nu mai voiau să intre. Se lăsau păcăliţi de paznicii altor castele care îi amăgeau cu fel de fel de făgăduinţe. Dar ei nu rămâneau niciunde: îi vedeam doar intrând şi ieşind, de parcă se învârteau să caute un nu-ştiu-ce. Şi am pornit şi eu cu ei în vâltoarea asta, încercând să aflu ce caută oamenii.

Acum ştiu: cum stau lucrurile, deşi unii oameni încă nu înteleg. Şi nu vreau să le dezvălui. În schimb, îi voi invita din nou în cortul meu. Înainte, însă, îl voi dărâma. Da! Iar apoi îi voi ruga pe ei să mă ajute să îl construim împreună. Când vom termina, cortul nostru nu va mai fi cort. Şi nici măcar castel. Va fi „acasă”. Şi va fi a tuturor, pentru că noi vom deveni o familie.

E-mail: alina.boca@autoboca.ro

Telefon:(004) 031.810.4254

Nichi Boca

Nichi Boca

General Manager

Susținător fidel al valorilor creștine, am avut neșansa să trăiesc câteva dezamăgiri critice pe plan profesional, iar Autoboca a apărut în viața mea într-o perioadă cât se poate de oportună.

Fiind un domeniu nou pentru mine, primii doi ani s-au dovedit a fi mai mult decât o provocare: un inceput dur, care m-a scuturat așa cum aveam nevoie. Am avut un traseu greu, multe poticniri, încercări multiple, eşecuri memorabile. De la naivitate bazată pe prea multă încredere în oameni, am ajuns la maturitatea de a discerne între idealuri și oportunități bine ancorate în plan real.

Autoboca mi-a oferit încrederea de care aveam nevoie, mi-a creat contextul propice de a mă redescoperi și de a-mi dezvolta abilități și competențe multilaterale pe care astăzi le aplic în diversele proiecte în care sunt implicat.

La rândul meu, am pus mult suflet și m-am dedicat fiecărei etape a dezvoltării firmei, de la consolidarea primului punct de lucru, până la decizii strategice, precum cea de a dezvolta un nou segment de activitate: leasing operațional.

Am crescut alături de Autoboca și, desigur, mai avem multe de descoperit împreună!

E-mail: nichi.boca@autoboca.ro

Aura Vultur

Aura Vultur

Analist Financiar

Despre mine ca profesionist: Sunt o persoana ambitioasa, impulsiva, extrem de atenta la detalii pentru a ma adapta discutiilor cu partenerii de afaceri si mereu dornica de a invata lucruri noi

Ce ma reprezinta ca om: sunt extrem de realista, de sincera si uneori amuzanta

Eroul meu/Personajul meu preferat: Robert Downey Jr.

Timpul meu liber: imi place sa ascult muzica, sa citesc si sa ma plimb

Spaţiul meu ideal: sa locuiesc pe malul marii

Marea mea pasiune: masinile si motociclete

Motto: "Intotdeauna fa ceea ce iti este frica sa faci."" – Ralph Waldo Emerson

E-mail: aura.vultur@autoboca.ro

Telefon:(004) 0755.032.994

Alexandru Huțanu

Alexandru Huțanu

Director Agenție, punct de lucru Suceava

Despre mine ca profesionist: Angajarea la AutoBoca a venit ca o provocare, într-un moment în care singurul lucru ce îl avea în comun  acest domeniu cu ce făcusem anterior era interacţiunea cu clientul. M-am ghidat însă după cum aş vrea să fiu eu tratat dacă aş fi client, punând suflet în tot ce am inteprins. Idealist, prefer lucrurile simple şi clare, ce vreau să le fac perfect pentru a fi mulţumit de munca mea. Pe măsură ce trec anii am înţeles că, cel mai important lucru e să-ţi placă ce faci şi să nu uităm să fim oameni!

 Ce mă reprezintă ca om: “We are nothing more or less than what we choose to reveal”.

 Sincer, încrezător şi veşnic optimist. Sunt o fire calmă (mai puţin la volan J), însă impulsiv şi de multe ori mă ia gura pe dinainte. Îmi place să fiu organizat, fiecare lucru la locul lui chiar şi în dezordine J.

 Eroul meu/Personajul meu preferat: Cel ce e un bun exemplu de urmat, cei ce nu uita să fie Oameni!

 Timpul meu liber: Îl petrec în compania celor dragi mie, încercând să mă relaxez la o plimbare sau un film, bucate alese cu o băutură pe măsură J

 Spaţiul meu ideal: Muntele. La marginea pădurii, bucurându-mă de linişte şi aer curat .

 Marea mea pasiune: Serialele, multe seriale; Muzica: Let there be House; Călătoriile: hai hui în minim 2J.

 Motto: “Let’s make better mistakes tomorrow”

E-mail: alex.hutanu@autoboca.ro/suceava@autoboca.ro

Telefon:(004) 0735.848.460

Alin Brujban

Alin Brujban

Consilier Închirieri, punct de lucru Aeroport Otopeni

Despre mine ca profesionist: Ambitios, organizat, perseverent, caut sa imi depasesc limitele in ceea ce fac; spirit intreprinzator; am intrat in domeniul auto in 2008

Ce ma reprezinta ca om: Am anumite principii pe care incerc sa le respect atat in viata privata cat si in plan profesional; incerc sa invat lucruri noi din fiecare experienta'

Eroul meu/Personajul meu preferat: Nu am eroi, doar admir oamenii care isi ating telurile in viata

Timpul meu liber: Familie, prieteni, filme, plimbari/excursii, gatit

Spaţiul meu ideal: O casa pe malul marii, pe o plaja retrasa

Marea mea pasiune: Auto, motor & sport

Motto: "If at first you don't succeed, use a bigger hammer!"

E-mail: otopeni@autoboca.ro

Telefon:(004) 0755.032.507

Albu Ciprian

Albu Ciprian

Consilier Închirieri, punct de lucru Bacău

În familia AutoBoca din: 17 septembrie2012.

Despre mine ca profesionist: modest si muncitor;

Ce mă reprezintă ca om: optimist incurabil și vesel peste masură, dar și extrem de vorbăreț: aș putea să descriu lumea în 48 de ore și să nu mă opresc din vorbitJ; am primit și o porecla funny, dar nu v-o împărtășesc decât personal.

Eroul meu/Personajul meu preferat:  Jason Statham

Timpul meu liber: mi-ar place să gătesc la nesfârșit; am fost 2 ani bucătar la o pizzerie cu specific irlandez și am descoperit că nu sunt doar gurmand ci ador să pregătesc bunătăți; iubita mea este mai mult decât încântată.

Spaţiul meu ideal: acasă, cu Piticotu’ meuJ;

Marea mea pasiune: gătitul;

Motto: „ KIS ”- keep it simple.

E-mail: Ciprian.albu@autoboca.ro

Telefon:(004) 0755.032.507

Daniel Chirvase

Daniel Chirvase

Director Agenţie, punct de lucru Bucureşti

Despre mine ca profesionist: dedicat activităţii profesionale, meticulos, uneori "enervant" de organizat (aici îşi spune cuvântul zodia balanţei), deschis colaborării în echipă, sociabil (fără a depăşi anumite limite);

Ce mă reprezinta ca om: foarte atașat de familie şi de prietenii apropiaţi, mare admirator al sportului; îmi place să cred că sunt admirat şi apreciat de cât mai multă lume; trebuie să recunosc că am şi defecte (din prea multă admiraţie pentru mine, nu le voi enumera)

Eroul meu/ Personajul meu preferat: tatăl meu.  

Timpul meu liber: familie, familie, familie ..si putin sport.

Spaţiul meu ideal: mă confund de multe ori cu liniștea , deci mi-ar place să-mi imaginez o zi pe o insulă pustie-eu cu mine .

Marea mea pasiune: sportul, categoric.

Motto: Ce nu poți face astăzi, fă eforturi să faci astăzi! 

E-mail: bucuresti@autoboca.ro

Telefon:(004) 0735.531.118

Ionut_daniliuc.jpg

Ionuţ Daneliuc

Director Agenţie, punct de lucru Rădăuţi

În familia AutoBoca din: aprilie 2011

Studii: Facultatea de Inginerie Mecanică Megatronică şi Management

Despre mine ca profesionist: onest, devotat, impulsiv, ritm alert

Ce mă reprezintă ca om: împac pe toată lumea (lupul, capra și varza).

 Eroul meu: Parintele Arsenie Boca ( "Fă binele și așteaptă răul." /‘’In mintea stramba si lucrul drept se stramba,, )

Timpul meu liber: familie, filme, călătorii;

Spațiul meu ideal: o casă la munte;

Marea mea pasiune:Călătoriile.

Motto: "Nu sunt deștept, dar când privesc în jur prind curaj." - Ion Creanga

E-mail: radauti@autoboca.ro

Telefon:(004) 0744.274.445

Marian_Ghinia.jpg

Marian Ghiniţă

Director de Agenţie, punct de lucru Bacău

Despre mine ca profesionist: dedicat, implicat, ambițios, creativ, pozitiv;

Ce mă reprezinta ca om: spiritul justițiar, caracterul inflexibil, generozitatea, zodia Leului;

Eroul meu/Personajul meu preferat: Robert de Niro (fiind tot leu); 

Timpul meu liber: familie, natură, călătorii, sport, gaming;

Spaţiul meu ideal: niciodată singur ;

Marea mea pasiune: arhitectura domestică;

Motto: „Succese mari prin riscuri mari!”

E-mail: marian.ghinita@autoboca.ro

Telefon:(004) 0755.032.761

Robert_Raducanu.jpg

Robert Răducanu

Director Executiv

În familia AutoBoca din: de peste 3 ani, iar de 2 ani sunt Director Executiv.

Despre mine ca profesionist: onest, devotat, întreprinzator, impulsiv, ritm alert, cu voință de fier, axat pe performanță, control și coordonare.

 Ce mă reprezintă ca om: spiritul de justițiar și citatul "Nimic nu este imposibil pentru cel care încearcă." (Alexandru cel Mare).

 Eroul meu: Steve Jobs - un geniu vizionar și creativ, un mentor care a dezvoltat un imperiu, născut cu mult înaintea vremurilor lui.

 Timpul meu liber: familie, filme, sport, călătorii;

 Spațiul meu ideal: o casă la malul mării;

Marea mea pasiune: sportul sau "Mente sana in corpore sano."

Motto: "Obiectivul unui manager profesionist nu este să-i placă oamenii cu care lucrează. Nici de a-i schimba. Obiectivul său este de a le valorifica talentele și  calitătile." Alfred P Sloane, ex-CEO General Motors

E-mail: robert.raducanu@autoboca.ro

Telefon:(004) 0735.877.857

Cristian Zavoiu

Cristian Zavoiu

Consilier Rent-a-car Bucuresti Otopeni

Despre mine ca profesionist: Sunt ambiţios, sufletist, sociabil și puţin cam perfecţionist dar și încăpăţânat.

Ce mă reprezintă ca om: Cu o experienţă diversă, sunt pasionat de călătorii, mașini mari & puternice și filme de acţiune cu James Bond.

Eroul meu/Personajul meu preferat: Bunica mea.

Animale favorite: pisicile

Spaţiul meu ideal: La volan, la drum lung.

Motto: "Mă dai afară pe ușă, intru pe geam"

E-mail: cristi.zavoiu@autoboca.ro

Telefon:(004) 0757.06.71.83

Şi acum că ne-am cunoscut mai bine, plecăm împreună la drum?