Despre noi putem vorbi încontinuu.
Iată doar câteva lucruri!!

Suntem români autentici. Ca tine!

Ne tragem din Bucovina, mai exact din Rădăuţi, locul unde AutoBoca Rent a car a luat naştere în anul 2008.

Încă de pe atunci, ne doream un serviciu de închiriere auto onest şi de încredere: fusesem în postura de clienţi dezamăgiţi, ştiam ce lipseşte şi ce trebuie îmbunătăţit în acest proces şi voiam să aducem un plus de valoare.

Şi uite aşa, am înfiinţat o companie 100% cu capital românesc care, înainte de a se gândi la profit, se gândeşte la nevoile celor care-i trec pragul.

Cu timpul, prietenii şi cunoştinţele (primii noştri clienţi), ne-au cerut tot mai multe maşini, aşa că treptat am mărit flota şi prezenţa în ţară, ajungând astăzi la 13 locaţii AutoBoca, pe întreg teritoriul României.

Despre noi 1
ok_sign.png

10 ani de servicii excelente în România

În fiecare zi depunem efort considerabil pentru a le oferi tuturor clienților servicii de închirieri mașini profesioniste. După 10 ani de activitate pe piața de rent a car, vă invităm să citiți un scurt istoric al companiei .

Nu avem costuri ascunse. Ştii dinainte ce şi de ce plăteşti!

Ne dorim ca tu să te poţi baza întotdeauna pe noi pentru servicii prompte şi sigure, la preţuri accesibile.
Aşa că poţi conta pe noi în privinţa transparenţei costurilor: ştii dinainte cât te costă, deci poţi să-ţi planifici bugetul, şi vezi exact pe ce dai banii, adică îţi explicăm fiecare cost separat, pentru fiecare serviciu.
În plus, pe tot parcursul anului, avem şi promoţii speciale, în aşa fel încât să-ţi putem livra o soluţie cât mai convenabilă pentru tine.

Despre noi 3

Suntem peste tot în ţară, 24/7. Oriunde eşti tu.

Avem tot ce ne trebuie pentru a fi acolo unde eşti şi tu: oriunde în România. Poţi prelua şi preda maşina în ce oraş vrei, la orice oră din zi şi din noapte vrei. Dacă alegi un oraş în care nu avem sediu, dă-ne de veste prin telefon şi noi te vom anunţa şi de costurile pe care le presupune această deplasare.

De ce să nu accesaţi un serviciu profesionist de rent a car Bucureşti sau alte oraşe din ţară? Noi te putem ajuta să descoperi România cu plăcere şi fără stres. Autoboca este mereu aproape de tine! Contactează-ne oricând ai nevoie de o maşină de calitate.


În plus, dacă-ţi doreşti, îţi putem închiria maşină şi pentru străinătate, pe teritoriul UE.

Despre Autoboca firma rent

Avem maşini de calitate. Şi modele diversificate.

Parcul nostru auto este diversificat şi mereu în creştere, tocmai pentru a-ţi putea oferi exact maşina pe care o vrei şi de care ai nevoie. Am înţeles că vrei să fii în pas cu tehnologia, aşa că achiziţia de maşini de calitate a devenit prioritatea noastră numărul 1.

Îţi asigurăm servicii extra. Pentru extra confort.

N-am uitat că, pe lângă calitate şi preţ, există încă un aspect foarte important pentru tine: confortul. Ca să fii fără griji atunci când pleci la drum, bazează-te pe serviciile suplimentare pe care le-am creat pentru tine: asigurare, GPS, acces la internet etc.

Despre noi 5

Ne ţinem de cuvânt. Îţi dăm tot ce-ţi promitem!

Suntem conştienţi că putem evolua doar dacă ne tratăm clienţii cu respect şi onestitate, aşa că tot ce ne dorim este să-ţi fim pe plac şi, din momentul rezervării maşinii până la predarea ei, să-ţi dăm exact ceea ce-ţi doreşti. Uneori chiar şi ceva în plus. Dacă promitem ceva, ne ţinem de promisiune.

Despre noi 6

Maşini de bun venit. Şi ospitalitate românească.

Fie că eşti român şi te întorci acasă cu dor de România, fie că eşti străin şi vrei să vizitezi plaiurile mioritice, noi te întâmpinăm mereu cu vestita ospitalitate românească.
Iile tradiţionale ne-au devenit uniforme, brâul românesc e parte din identitatea noastră vizuală şi, special pentru tine, am pus deoparte „maşini de bun venit”, cu care să pleci la drum, prin România.

Despre noi 7

Ne pasă de România. Şi de români.

Încercăm să ne ducem mai departe misiunea şi valorile, şi în afara activităţii noastre, pentru a arăta
că ne pasă de ţara noastră.
Ne implicăm activ în proiectele sociale dezvoltate pentru susţinerea copiilor, bătrânilor, bolnavilor de cancer sau pentru construirea de mănăstiri şi biserici.

Despre noi 8

Şi acum că ne-am cunoscut mai bine, plecăm împreună la drum?